Palvelut

Kurssit ja luennot tallillamme

Ratsastustunnit omalla tallillasi

Kurssipäivät tallillasi

Palautteet ja suunitelmat ratsastajalle tai ratsukolle

Henkilökohtainen verkkovalmennus

Hevosten koulutus

Myyntihevoset

Kurssit ja luennot tallillamme

Tarjoan satunnaisesti omalla tallillamme kurssipäiviä ja luentoja hevosia ja ratsastajia koskevista aiheista. Mikäli joku erityinen aihe kiinnostaa, vinkkaathan siitä!

Maksaminen onnistuu myös Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteillä sekä Tyky-seteleillä ja koodilla.

Mahdollisuus myös maastoratsastuksiin 1-2 h.

Ratsastus tapahtuu omalla vastuulla ja suosittelemme kaikille tapaturmavakuutusta, vapaa-ajan vakuutusta tai jonkin ratsastusseuran kautta saatavaa vakuutusta. Tallillamme on vastuuvakuutus.

Ratsastustunnit omalla tallillasi
Tarjoan ratsastustunteja Pirkanmaalla ja lähialueilla. Reissaan myös lähes koko Suomen alueella, pidempien matkojen päähän sovitaan erikseen minimituntimäärä. Käyn mielelläni auttamassa kaikentasoisia ratsukoita. Kysy myös ohjeita ja vinkkejä maastakäsittelyyn ja vaikkapa lastaamiseen. Harjoitellaan sitä asiaa, mihin haluat neuvoja.

    50 euroa/tunti sisältäen matkat, sisältäen alv. Pidempien matkojen päähän sovitaan useampi tunti kerrallaan.

Palautteet ja suunitelmat ratsastajalle tai ratsukolle
1) Valmennussuunnitelma
2) Kirjallinen palaute tunneista ja kotiharjoitteluohjeet

    1. 1) Valmennussuunnitelmassa käydään läpi ratsukon lähtötilanne ja tavoitteet sekä reitti niihin pääsemiseen. Tavoitteet voivat olla kilpailupuolella tai muussa edistymisessä omien kiinnostuksen kohteiden puitteissa. Kokonaisvaltainen suunnitelma treeniin sekä muuhun valmentautumiseen ratsastajan henkisellä ja fyysisellä puolella hevosen valmentamisen lisäksi. Valmennussuunnitelma voidaan tehdä oppilaille, joita olen tuntenut jo jonkin aikaa. Suunnitelman seurantaa ja välitavoitteita käydään läpi tunneilla. Käsittää pääsääntöisesti yhden kauden/vuoden.

Hinta 120 euroa sis alv.

    1. 2) Kirjallisessa palautteessa käydään läpi tunnilla havaitut asiat ja korjausehdotukset. Kotiläksyissä annetaan ohjeet, miten niihin korjauksiin päästään kunnolla käsiksi. Käydään läpi myös ratsukon sen hetkinen tilanne ja ajatus siitä, mihin suuntaan kehitystä on tarkoitus viedä. Voidaan tehdä yhdenkin ratsastuskerran jälkeen, valmennussuunnitelmaa suppeampi.

Hinta 50 euroa sis alv.

Henkilökohtainen verkkovalmennus

Mahdollisuus saada opetusta paikasta ja ajasta riippumatta. Tarvitset vain esimerkiksi kamerallisen älypuhelimen ja nettiyhteyden. Kurkkaa video ja hinnasto linkistä.

Valmennusta verkossa! Katso tarkempi hinnasto täältä.

Kurssit
Tarjoan 1-2 päivän kursseja ympäri Suomen. Ole yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä kurssi joko jonkin teeman ympärille tai muista toivomistasi lähtökohdista. Ratsastuksen lomaan voidaan hyvin sijoittaa myös teoriaa ja muita harjoituksia.
400 euroa/päivä, sisältäen alv. Matkakulut riippuen välimatkasta.

Opetuskuva Kirjoniemi 2 Opetuskuva Kirjoniemi

Hevosten koulutus
Otamme sekä islanninhevosia, että muun rotuisia hevosia koulutettavaksi. Peruskoulutuksesta uudelleenkoulutukseen tai erilaisiin kuntoutuksiin, myös ”ongelmahevoset”. Ota yhteyttä ja sovitaan teille sopiva koulutussuunnitelma ja tavoitteet.

    Issikat/ponit: 580 euroa/kuukausi, sisältäen täysihoito ja alv.
    Isot hevoset: 630 euroa/kuukausi, sisältäen täysihoito ja alv.

Hevostalousyritysten konsultointi
Yrityksen perustaminen tai kehittäminen on jatkuvia kysymyksiä ja uusia näkökulmia. Kysy, jos voin auttaa sinua pohdinnoissasi.

Myyntihevoset
Otamme hevosia myyntivälitykseen tallilleni. Kysy lisätietoja, jos haluat apua hevosesi myynnissä. Ajantasaiset tiedot myyntihevosista löydät ottamalla meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse, viestillä, facebookissa tai instagramissa.  Autamme mielellämme!

Peruutusehdot
Kurssipäivät ja muut erikoisvaraukset perutaan viikkoa ennen. Ahaso tmi voi peruuttaa tunnit myöhemmin ylitsepääsemättömän esteen tai osallistujapulan vuoksi.

Yksittäiset tunnit perutaan kaksi päivää ennen.

Myöhemmin perutuista laskutetaan 50 % ja samana päivänä perutuista koko tunnin hinta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: