Hevosten koulutus

Otamme sekä islanninhevosia, että muun rotuisia hevosia koulutettavaksi. Peruskoulutuksesta uudelleenkoulutukseen tai erilaisiin kuntoutuksiin. Meille voit tuoda myös hevosen, jolla on erinäisiä haasteita käytöksessä tai käsittelyssä. Ota yhteyttä ja sovitaan teille sopiva suunnitelma ja tavoitteet koulutukseen.

    Issikat/ponit: 650 euroa/kuukausi, sisältäen täysihoito ja alv.
    Isot hevoset: 690 euroa/kuukausi, sisältäen täysihoito ja alv.

 

Myyntihevoset

Meillä on lähes aina tarjolla myytäviä hevosia. Kasvatamme niitä itse, tuomme maahan ja otamme hevosia myös myyntivälitykseen tallillemme. Kysy lisätietoja, jos haluat apua hevosesi myynnissä.

Ajantasaiset tiedot myyntihevosista löydät ottamalla meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse, viestillä, facebookissa tai instagramissa.  Autamme mielellämme!

 

Kurssit

Outi opettaa 1-2 päivän kursseja ympäri Suomen. Ole yhteydessä, niin suunnitellaan kurssi joko jonkin teeman ympärille tai muista toivomistasi lähtökohdista. Ratsastuksen lomaan voidaan hyvin sijoittaa myös teoriaa ja esimerkiksi maasta käsin tehtäviä harjoituksia.

    470 euroa / päivä sisältäen alv. Matkakulut sovitaan erikseen.

 

Peruutusehdot

Kurssipäivät ja muut erikoisvaraukset perutaan viikkoa ennen. Ahaso tmi voi peruuttaa tunnit myöhemmin ylitsepääsemättömän esteen tai osallistujapulan vuoksi.

Yksittäiset tunnit perutaan kaksi päivää ennen.

Myöhemmin perutuista laskutetaan 50 % ja samana päivänä perutuista koko tunnin hinta.