Syksy saapuu tuoden mukanaan tuntitoiminnan

Syksyyn ponnistetaan ihanan laidunkauden jälkeen innolla ja pyöräytetään käyntiin tuntitoiminta!

Hevoseni ovat olleet kohta 2,5 kuukautta laitumella ja tästä lähtien joka kesä suunnataan laidunlomalle. On ollut upeaa katsoa, miten hevoset nauttivat ja liikkuvat isolla alueella. Liikuttamisesta ei tarvitse stressata lainkaan, sillä kuuden hehtaarin mäkinen maasto sekä sopusuhtainen lauma tarjoavat mahtavat puitteet hevosten vapaalle liikunnalle.

Miska laidun

Pääsen vihdoin jatkamaan taas tuntitoimintaa omalla tallillani Teivon ravikeskuksen lähellä osoitteessa Olavintie 27. Tätä on oikeasti ollut ikävä! Nautin siitä, että saan tuoda ratsastajille elämyksiä ja kokemuksia islanninhevosten parissa. Ratsastusta voidaan harjoitella yksityistunnilla tai pienryhmissä ratsastajan oman valinnan mukaan. Tuntihevosina toimivat muiden muassa osaava ja hienoliikkeinen Faró, jolla olen kilpaillutkin jonkin verran. Pieniliikkeisempiäkin kavereita löytyy. 😉 Voimme myös perehtyä hevosten maastakäsittelyyn ja käydä läpi hevosen laumakäytöstä esimerkiksi friisiläistamma Miskan kanssa.

13.7.2012

Kun ratsastuskoulumme Sigursael Oy lopetti toimintansa, jatkoin tuntienpitoa yksityisratsukoiden parissa. Olen myös kiertänyt ympäri Suomea opettamassa eri talleilla. On ihanaa huomata, mikä on oma kutsumus ja se asia, joka tuo myös itselle lisää voimaa. Jos joskus ennen tuntia väsyttää, niin yleensä tunnin jälkeen on hymy itselläkin herkässä.

Olen tässä välissä opiskellut NLP:tä, eräänlaista henkistä valmennusta, joka on erinomainen väline esimerkiksi jännittävien ratsastajien kanssa. Moni haluaa ratsastaa, mutta jännitys ja pelkokin estävät oppimisen ja rentoutumisen. Voimme tehdä erilaisia rentoutumisharjoituksia hevosten kanssa joko selässä tai maasta käsin.

Olen ihan into pinkeänä odottamassa ihania opetushetkiä. Kerro, mikä sinua kiinnostaa, niin suunnitellaan yhdessä sopiva tunti. Joko yksittäinen tai useampi kerta.

Vaegir4

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s