Uuden alku! (Tuska ja hiki)

Varsin hyvällä fiiliksellä on päästy lähtemään uuteen vuoteen. Pitkästä aikaa elo on ollut hieman rauhallisempaa vuoden vaihteen tienoilla ja olen ehtinyt miettiä ajatuksia oman yrityksen markkinoinninkin eteen. Päätin siis tehdä Ahasolle oman sivuston ja hoksasin aika pian sitä vääntäessä, miksi siihenkin koulutetaan ammattilaisia. Olisi hienoa ymmärtää kaikki tekniset ja suunnittelulliset hienoudet, mutta luulenpa, että päädyn käyttämään osaavampien ihmisten apua. 🙂

Tänne tulee tietoa minusta sekä palveluistani. Pidän täällä myös ajankohtaista tietoa myytävistä satuloista sekä hevosista.

Yritykselläni oli kymppisynttärit viime vuonna, eli se on perustettu vuonna 2003. 2014 on uudistumisen aikaa ja siihen liittyy esimerkiksi uudistettu logo, jonka teki Taru Sutinen. Erityiskiitokset Tarulle loistavasta työstä ja väsymättömästä konsultoinnista tekniikan ihmelapsen yrittäessä turata sivuja kasaan. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s